El recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, nou tram indoor de la Cursa de les Empreses

El pròxim 17 de desembre el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona canviarà la seva activitat comercial i congressual habitual per transformar-se en escenari d’una competició esportiva. Es tracta de la Cursa de les Empreses, que en la seva segona edició inclourà un tram de 3 quilòmetres indoor que transcorrerà per l’interior dels pavellons firals. 
Sota el lema “Surt de l’oficina … corre!”, La Cursa de les Empreses és una prova atlètica per participar amb els companys de treball que pretén fomentar els valors de l’esport associats a l’empresa i promoure hàbits de vida saludables.
Fira de Barcelona és una de les organitzacions que participarà en aquesta competició, com també ho faran Thyssenkrupp, Gallina Blanca i TMB, entre altres empreses ja inscrites. Per al director de Negoci Propi de Fira, Salvador Tasqué, “Esport i empresa van de la mà, per això Fira se suma per segon any consecutiu a la Cursa de les Empreses, ja que és una iniciativa que promou entre els empleats valors positius com el treball en equip, el compromís, l’esforç, la motivació, la superació, etc. A més, es tracta d’una oportunitat única per fomentar hàbits de vida saludables mentre es gaudeix d’una activitat divertida amb els companys fora de l’entorn laboral”.
La cursa de 10 quilòmetres (o per relleus de 5 quilòmetres) es disputarà en un circuit urbà totalment pla i ràpid pel nou barri de negocis de l’Hospitalet del Llobregat (plaça d’Europa), passant per primer cop per l’interior del recinte de Gran Via. S’hi pot participar en quatre modalitats diferents: individual, per relleus, equips i executive, nova categoria en la qual els participants hauran de córrer amb vestit d’executiu i sabatilles.
La Cursa de les Empreses, que s’iniciarà a les 9h, està organitzada per Win Sports Factory i compta amb el suport de Fira de Barcelona, l’Ajuntament de l’Hospitalet i la Cambra de Comerç de Barcelona.
Barcelona, desembre de 2017