El director de Fuji Hunt Ibérica, Lluís Giralt Álvarez, nou president de Graphispag

El vicepresident de l’Agrupació de Subministradors d’Arts Gràfiques (ASAG) de Graphispack Associació i director de Fuji Hunt Ibèrica -companyia del grup Fujifilm Europe NV-, Lluís Giralt Álvarez, ha estat nomenat president del comitè organitzador de Graphispag 2017, el Saló Internacional de la indústria i Comunicació Gràfica de Fira de Barcelona, la catorzena edició del qual tindrà lloc del 21 al 24 de març de l’any que ve. Giralt pren el relleu del directiu d’Agfa Graphics, Ángel Artola, qui va ocupar la presidència del saló el 2015 i que deixa el càrrec per assumir més responsabilitats a la seva empresa, tot i que continuarà sent membre del comitè organitzador de Graphispag.

Nascut a Barcelona el 1960 i format a les Escoles Professionals Salessianes de Sarrià  on va cursar Arts Gràfiques, disseny i impressió, Lluís Giralt acumula més de 30 anys d’experiència en diverses empreses de maquinària d’impressió, materials, suports i productes per al sector gràfic com BASF Drucksysteme; Cominter Paper S.A., Ekman Ibérica S.A., Wiggins Teape S.A., Intersistemas; Kopimask i Sarrió Compañia Papelera de Leitza S.A. El nou president de Graphispag és des de 2004 el màxim executiu de Fuji Hunt Ibérica, empresa especialitzada en productes químics, tintes i altres subministraments per a la impressió offset, impressió digital, i manipulació de paper i cartró amb seu a Bellvei (Tarragona). Giralt és també el director de vendes de Fujifilm Europe NV per als mercats del sud d’Europa, Orient Mitjà i Àfrica.
Així mateix, Lluís Giralt porta també més d’una dècada implicat en el món de l’associacionisme gràfic on ha exercit diferents càrrecs en les agrupacions i comissions de Graphispack Associació, entitat que agrupa els subministradors per a la indústria gràfica, embalatge i P.L.V. del nostre país.
Giralt, que s’autodefineix com a “home del sector gràfic”, assumeix la presidència de Graphispag en una edició innovadora enfocada a consolidar el negoci de la indústria tradicional de la impressió i comunicació gràfica, mostrant solucions a mida per a sectors on la impressió aporta valor afegit als seus productes com ara el packaging i les etiquetes, l’editorial, el retail i la gestió documental. El saló inclourà, així mateix, una oferta transversal de tecnologia, suports i aplicacions relacionades amb el disseny, la publicitat i la comunicació visual, el tèxtil i altres sectors industrials usuaris de tècniques d’impressió, el green printing i el 3D. “Plantegem un Graphispag renovat que acosti permanentment, i no només durant els dies de la seva celebració, les enormes possibilitats de les aplicacions gràfiques tant als impressors com a professionals de nous sectors de demanda”, assegura Giralt.
Amb la recent constitució del seu Comitè Organitzador, Graphispag prepara la seva edició de 2017 amb un nou model de participació per a les empreses subministradores que porta associades diferents activitats i esdeveniments a diverses ciutats espanyoles per contactar amb els impressors i amb nous clients finals. Graphispag està organitzat per Fira de Barcelona en col·laboració amb Graphispack Associació.

Barcelona, juny de 2016