El director de Agfa Graphics a Espanya, Portugal i Itàlia, Àngel Artola, nou president de Graphispag

El president de l’Agrupació de Subministradors d’Arts Gràfiques (ASAG) de Graphispack Asociación i director d’Iberia i Itàlia d’Agfa Graphics, Ángel Artola, ha estat nomenat president del comitè organitzador de Graphispag, el Saló Internacional de la Indústria i Comunicació Gràfica de Fira de Barcelona, que tindrà lloc del 24 al 27 de març de 2015. Artola substitueix Miquel Heredia, qui va ostentar aquest mateix càrrec durant les dues darreres edicions i que actualment és president emèrit del saló.

Nascut a Barcelona el 1963 i llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Ángel Artola és des de 2011 el màxim executiu d’Agfa Graphics a Espanya, Portugal i Itàlia, empresa en la qual ha desenvolupat principalment la seva carrera professional i a la qual es va incorporar el 1998. Per la seva estesa trajectòria i vinculació al món del associacionisme gràfic, Artola acumula un ampli coneixement i experiència sectorial i ha estat testimoni de la ràpida transformació de la indústria de la comunicació gràfica dels darrers anys.

El president de Graphispag assumeix la seva nova responsabilitat amb un doble repte. “Aquesta propera edició del saló ha de servir per assentar les bases del model de negoci que està cercant la indústria de la comunicació gràfica, obrint, alhora, el mercat a altres sectors de demanda que estan fent servir aplicacions gràfiques”, assegura Artola.

Organitzat en col·laboració amb Graphispack Asociación, Graphispag 2015 cobrirà en la seva oferta comercial des de la concepció del producte fins la impressió sobre qualsevol suport i mostrarà els nous àmbits on la impressió té un major potencial de creixement. Així mateix, el saló esdevindrà un observatori de tendències per al sector de la comunicació gràfica i visual amb múltiples espais de conferències, un àrea de innovació i emprenedoria i una mostra de noves aplicacions gràfiques.

Barcelona, maig de 2014