EiG Congress & Expo, la cita europea de la indústria del iGaming

La 12a edició de EiG Congress & Expo, l’esdeveniment més important d’Europa de la indústria de l’iGaming, se celebra del 8 al 10 d’octubre al recinte de Gran Via. Hi participen més de 1.500 experts per presentar els últims avenços en jocs online.
El congrés s’articula al voltant de 40 hores de conferències, debats i sessions de networking, impartides per més de 130 experts, amb l’objectiu de promoure la formació, el coneixement i els negocis en el camp de l’iGaming.
Es donaran a conèixer les novetats en creació i manteniment de jocs online (bingo, casino, pòquer, loteria, d’entreteniment i habilitat, etc), posant especial èmfasi en els jocs socials i per a dispositius mòbils.
El mercat del joc electrònic a Espanya va recaptar 1.289 milions d’euros en el segon trimestre del 2013 (abril-juny) i es van superar els 1,4 milions de jugadors, segons la Direcció General de l’Ordenació del Joc (DGOJ). Pel que fa al perfil, el jugador online és jove, masculí i juga majoritàriament a les apostes esportives i pòquer online.
Barcelona, octubre de 2013