Bizbarcelona, solucions per a pimes i emprenedors

Els professionals que vulguin crear una empresa o fer créixer el seu negoci han de visitar Bizbarcelona. Del 4 al 5 de juny, el saló ofereix solucions per a pimes, emprenedors i autònoms amb espais d’assessorament, networking i finançament.

En aquesta edició, Bizbarcelona acull una zona d’exposició amb la presència d’un centenar d’empreses i més de 100 conferències, jornades i tallers que se centren enguany en el comerç electrònic i la comunicació 2.0, les franquícies i l’exportació com a eines per impulsar els negocis.

El saló torna a posar especial èmfasi en l’accés al finançament, tan necessari en l’actual conjuntura per generar activitat econòmica i ocupació. A més de les sessions informatives, el certamen torna a obrir el Mercat del Finançament, on els emprenedors i empreses poden presentar el seu projecte davant entitats financeres, institucions, representants de xarxes “business angels” i societats de capital de risc.

Completen el programa activitats com el Speed Dating, el Bcn Mentoring Program o el vídeo Pitch. El certamen, que arriba a la seva quarta convocatòria, està organitzat per Fira de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa.

Barcelona, maig de 2014