Barcelona Harley Days, la gran festa de les dues rodes

Barcelona Harley Days, la major concentració de seguidors de la marca a Europa, pren de nou el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona del 3 al 5 de juliol. En aquesta convocatòria, s’organitzen nombroses activitats per viure una autèntica experiència Harley en un ambient festiu i familiar.

Destaquen, entre altres, les rutes guiades, els concerts, la festa Country, el tradicional concurs de motos customitzades i la popular “Desfilada de banderes” en un recorregut de 13 km pels carrers de Barcelona.

A més de les activitats durant tot el dia, hi ha més de 25.000 m2 d’exposició de motos, accessoris, complements i roba. En total, es preveu la participació d’unes 20.000 motocicletes i un milió de visitants, segons els organitzadors.

Harley-Davidson, amb seu a Milwaukee (EUA), és fabricant de motocicletes des de 1903. Actualment, l’organització Harley Owners Group, present en 119 països, compta amb més d’un milió de socis, dels quals més de 100.000 estan a Europa i al voltant de 9.000 a Espanya.

Barcelona, juny de 2015