Barcelona Harley Days, la gran festa de les dues rodes

Barcelona Harley Days, la major concentració de seguidors de la marca a Europa, pren de nou el recinte de Montjuïc en una de les seves edicions més especials. Celebra el 110 aniversari de la seva creació i el 30 aniversari de Harley Owners Group amb nombroses activitats gratuïtes per a tots els públics.

S’esperen més de 21.000 motos i més d’un milió de visitants, segons els organitzadors. Les principals novetats d’enguany són la gran festa d’aniversari amb la participació de pilots especialistes en “burnouts” (popularment conegut com cremar roda).

També destaca l’exposició de models clàssics i panells històrics que recullen els 110 anys de la companyia, així com la reproducció a mida real de la cabana de fusta en la qual es va construir la primera Harley-Davidson. El cartell musical inclou concerts de 18 grups i l’actuació del cantant de heavy Rafa Blas, guanyador de la primera edició del programa televisiu “La Voz”.

A més s’organitzen les tradicionals activitats com les proves de motos, les exhibicions de nous models, la Festa Country, simuladors de conducció, rutes guiades, la Custom Bike Show (concurs que premia les motos customitzades més espectaculars) i la popular “Desfilada de banderes” pels carrers de Barcelona.

Harley-Davidson, amb seu a Milwaukee (EE.UU), és fabricant de motocicletes des de 1903. Actualment, l’organització Harley Owners Group, present a 119 països, compta amb més d’un milió de socis, dels quals més de 100.000 estan a Europa i al voltant de 9.000 a Espanya.

Barcelona, juny de 2013