Barcelona dóna la benvinguda a l’Integrated Systems Europe (ISE), líder del sector audiovisual

Fira de Barcelona acollirà a partir de 2021 el saló Integrated Systems Europe (ISE), el principal esdeveniment professional sobre sistemes d’àudio i vídeo (AV). El saló, creat l’any 2004, està organitzat per Integrated Systems Events, empresa propietat de les associacions del sector Avixa i CEDIA. Després del gran creixement experimentat en els darrers anys –en la edició de 2018 ha reunit 1.296 expositors i 80.923 assistents– els organitzadors han escollit el recinte de Gran Via com a seu permanent d’aquest gran esdeveniment mundial.
En l’acte de presentació oficial, celebrat al Saló de Cent de l’Ajuntament, totes les institucions implicades en l’arribada de l’ISE han mostrat la seva satisfacció per la celebració d’aquest nou gran esdeveniment tecnològic a la ciutat de Barcelona.
Per part de l’Ajuntament de Barcelona, l’alcadessa, Ada Colau, s’ha mostrat convençuda que “Barcelona i ISE es reforçaran mútuament”. Colau ha celebrat que Barcelona esdevingui la seu de ISE a partir de l’any 2021 i ha afirmat que “estem convençuts que el fet que un dels principals esdeveniments en solucions audiovisuals com ISE esculli Barcelona per créixer és un indicador clar de la nostra posició estratègica com una ciutat compromesa ab el talent i la innovació. Treballem per ampliar un ecosistema econòmic i empresarial ric i professional i ara podrem comptar amb un nou soci per fer-ho millor i anar més enllà”.
En aquest mateix sentit, la Generalitat de Catalunya, a través de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha recordat “el lideratge tecnològic de Catalunya que es caracteritza per un ecosistema format per més de 1.250 startups, 8.642 empreses estrangeres, universitats que lideren els rànquings internacionals i on més de la meitat de les empreses catalanes innoven. Un ecosistema local que aprofitarà l’aparador de l’ISE per presentar els seus projectes al món, accedir a noves formes d’innovació i generar oportunitats entre empreses i professionals del sector audiovisual”.
Per part de Fira de Barcelona, el director general Constantí Serrallonga ha destacat que “la celebració de l’ISE contribueix a consolidar encara més a la institució firal com un dels principals centres internacionals d’esdeveniments tecnològics. L’ISE encaixa a la perfecció amb l’estratègia de Fira d’apostar per sectors econòmics amb gran potencial de creixement i de projecció internacional”. Serrallonga ha afegit que “disposar d’un actiu com el recinte de Gran Via, afegit a l’experiència i professionalitat de Fira, converteix la institució i la ciutat en una plataforma internacional de negocis de primer nivell que interessa als operadors que aposten pel desenvolupament dels seus esdeveniments”.
En l’acte de presentació hi han participat també els organitzadors: Mike Blackman, director general de Integrated Systems Events; David Labuskes, CEO d’AVIXA; i Tabatha O’Connor, CEO i Global President de CEDIA que s’han mostrat molt satisfets pel pas donat amb l’objectiu de poder continuar la progressió i creixement de l’esdeveniment.
Durant la seva intervenció, Mike Blackman, ha afirmat que “durant els últims 18 mesos hem dut a terme una investigació entre expositors i assistents i hem visitat molts recintes arreu d’Europa. Al final, Barcelona va ser la nostra elecció unànime. Fira de Barcelona és una de les principals institucions firals d’Europa, i Gran Via, el recinte que utilitzarem per a ISE, és un dels recintes més grans i moderns del continent. Combina una arquitectura i funcionalitats excepcionals en 8 pavellons i 200.000 metres quadrats. De fet, la nostra investigació va revelar que Barcelona era la destinació preferida per la gastronomia, l’entreteniment, i els hotels i l’allotjament. Així que crec que estem en bones mans i amb aquest anunci d’avui els nostres expositors i assistents poden planificar amb confiança”.
La primera edició a Barcelona de l’ISE se celebrarà del 2 al 5 de febrer de 2021 al recinte de Gran Via, tal com han anunciat els seus responsables.
Barcelona, 19 de juliol de 2018