2016, any de grans esdeveniments internacionals

Els recintes de Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona acullen el 2016 salons i congressos professionals de primer nivell i amb gran projecció internacional. També és un any en què es llançaran nous certàmens vinculats a sectors en auge.
L’activitat firal de 2016 és molt intensa. Destacaran en el calendari el Mobile World Congress, la major trobada de la indústria de les comunicacions mòbils; Alimentaria, un dels salons més importants d’Europa dedicat a la indústria alimentària que arriba al seu 40è aniversari; i CPhl Worldwide, la fira líder mundial del sector farmacèutic.
Al llarg de l’any també tindran lloc grans cites professionals com Smart City Expo World Congress, cimera internacional sobre ciutats intel·ligents; Hostelco, referent europeu del sector de l’equipament per a la restauració, hoteleria i col·lectivitats; Ibtm world, dedicat a la indústria de viatges de negocis; i Barcelona Bridal Fashion Week, sobre moda nupcial.
El 2016 tindrà lloc, així mateix, la segona edició de l’IoT Solutions World Congress, especialitzat en les últimes aplicacions de l’Internet of Things a la Indústria, així com una nova convocatòria del Saló Nàutic, Denim Première Vision (moda texana), Caravaning, B- Travel o el Festival Sónar.
A més, està previst llançar almenys tres nous salons: iWater, sobre el cicle integral de l’aigua; Circular Economy, centrat en la reutilització dels residus i allargar la vida útil dels objectes, dos nous esdeveniments que coincidiran amb Smart City Expo; i també Motoh! dedicat al món de la moto.
Barcelona, desembre de 2015