Wellness Experience mostra les novetats d’un centre de benestar en ple funcionament

Ioga termal, sonoteràpia, respiració, mindfulness, fisioteràpia aquàtica i altres tractaments relacionats amb la salut, la relaxació i el benestar seran algunes de les demostracions que realitzaran experts i terapeutes al ‘Wellness Experience’, un centre de benestar que el saló Piscina & Wellness Barcelona habilitarà a Fira de Barcelona. L’objectiu és donar a conèixer com les activitats aquàtiques incideixen en la qualitat de vida dels usuaris i com les darreres solucions i equipaments ajuden a fer que un espai d’aquest tipus sigui funcional, rendible i respectuós amb el medi ambient.

Wellness Experience, que estarà en ple funcionament entre el 29 de novembre i el 2 de desembre al pavelló 4 del recinte de Gran Via, recrearà en una zona de 500 m2 les diferents parts d’un centre de benestar com ara la recepció, sala d’espera, sala de fitness, zona de spa amb sauna, cabines de tractaments, vestuaris, banys, piscina activa i jacuzzi.

Totes les zones del Wellness Experience estaran equipades amb les darreres novetats i tecnologies del sector aportades per diverses empreses expositores, com Fluidra; Construcciones Deportives Condal; Ezarri; MC Construction Chemicals; Griñó Rotamik; Iberspa; Rosa Gres; Sonnenland; Saci; Coytesa; Inva Solutions; Thomas Wellness Group; Zonyx Tech; i Caldea.

La piscina central acollirà diverses activitats relacionades amb el benestar i la salut, com ara tallers de fisioteràpia aquàtica o demostracions de mindfulness, relaxació i altres tècniques que procedeixen de les tradicions orientals com el Bahiku, l’Ai Chi o el ioga termal, amb l’objectiu d’afavorir una salut holística.

Paral·lelament, a les cabines es duran a terme diferents tractaments realitzats pels especialistes de les marques d’alta cosmètica Innat, Seaskin Life, Morjana Cosmetique, DreamShaper d’Ultratone i Alquímia. Es tracta de massatges corporals o facials rejovenidors, hidratants i antioxidants, a base de productes i aromes naturals.

L’estudi NAOS Arquitectura, autor del disseny del centre, s’ha basat en els objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides per aconseguir el menor impacte ambiental possible de l’estructura. Per separar els diferents espais es faran servir panells curvilinis constituïts per 4.200 flotadors tubulars de foam subministrats per la firma Leisis que, al tancament del saló, es donaran a 35 clubs de natació de tota la geografia catalana.

De wellness a wellbeing

Amb aquest espai, Piscina & Wellness Barcelona busca promoure un major coneixement i desenvolupament comercial del sector del wellness-spa, que ha experimentat un auge espectacular els darrers anys, arribant a representar a finals del 2020 el 5,3% de l’economia mundial . Fins i tot durant la pandèmia s’ha sabut posicionar amb seguretat dins d’un mercat que cada dia demana més aquest tipus de producte i que s’està erigint com un dels segments de la indústria turística amb més índex de creixement i millors perspectives de futur.

A més, segons les previsions, en els propers anys s’ampliarà el concepte de salut i benestar: després de la crisi generada per la Covid 19 els experts assenyalen que ja s’està iniciant la transició des del wellness, que es refereix sobretot al benestar individual, al wellbeing, un concepte relatiu al ‘bé comú’ que posa el focus en la persona en relació amb el seu entorn, l’empresa i els diferents col·lectius socials.

Sobre Piscina & Wellness Barcelona

Organitzat per Fira de Barcelona en col·laboració amb la patronal ASOFAP, és l’esdeveniment de més internacionalitat del calendari firal europeu del sector de la piscina i el wellness. En la propera edició, reunirà als pavellons 4 i 5 del recinte de Gran Via l’oferta de més de 350 marques, entre elles la pràctica totalitat de les empreses líders del sector. El saló mostrarà les darreres novetats en producte, tecnologies i solucions innovadores i ecoeficients que milloren la sostenibilitat, el control, l’automatització del manteniment i l’experiència d’ús, en què cada vegada es té més en compte la salut i el benestar.

Barcelona, ​​22 de novembre de 2021

Imatges (edició 20219) disponibles aquí

Gloria Dilluvio / Maria Dolors Herranz
Tel. 93 233 21 72 – 25 41
gdilluvio@firabarcelona.com
mdherranz@firabarcelona.com