L’espai dedicat al disseny d’exteriors guanya protagonisme a Piscina & Wellness Barcelona

Enguany Piscina & Wellness Barcelona amplia el seu espai “Outdoor Living Experience” per acollir diferents propostes d’empreses capdavanteres especialitzades en paisatgisme, mobiliari, equipament i accessoris per a la decoració d’exteriors. L’expansió d’aquesta àrea respon a l’augment de la demanda de zones a l’aire lliure que integren la piscina tant a l’àmbit residencial com als establiments turístics.

Piscina & Wellness Barcelona, ​​que se celebra del 27 al 30 de novembre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, ​​aposta per complementar la seva oferta comercial amb aquesta àrea ubicada al Pavelló 1 del recinte de Gran Via que afegeix un factor experiencial al ús i gaudi de les instal·lacions aquàtiques a exteriors. El showroom ‘Outdoor Living Experience’ comptarà amb la participació d’una trentena d’expositors amb l’objectiu que els visitants explorin i coneguin productes i serveis nous relacionats amb les piscines, la decoració exterior i les experiències de benestar a l’aire lliure.

Entre les principals empreses del sector que exposen en aquesta àrea figuren noms com BWT Pool, Fairland, Fluidra, Hayward, Hisom, K7, Lifestylegarden, Ignasi Conillas Arquitectura d’Exteriors, Lightpro, PHNX, Piscines Laghetto i Visendum. L”Outdoor Living Experience’ no passarà desapercebut al públic del saló ja que recrearà un jardí exterior de 500 m2, dissenyat per l’estudi d’arquitectura del paisatge AELAND, que incorporarà les darreres tendències en disseny d’exteriors i proporcionarà un entorn ideal per al descans i networking.

La decisió de potenciar l’espai Outdoor Living Experience no es basa només en l’augment de la demanda, sinó també en el desig de destacar el potencial d’aquesta especialitat. Segons el director del saló, Ángel Celorrio, “la presència d’una piscina en un entorn exterior pot augmentar el valor d’una propietat en un 30%. Això subratlla la importància creixent que es dóna als espais exteriors i el seu impacte sobre el valor d’un immoble. És un enfocament molt rellevant per al mercat actual”.

Jornades sobre paisatgisme
Com a complement de l’oferta comercial exposada al showroom i per debatre tendències i oportunitats, l”Outdoor Living Experience’ acollirà unes jornades organitzades per l’Asociación Española de Paisajistas (AEP), que tindran lloc els dies 29 i 30 de novembre. Aquestes sessions analitzaran la importància creixent del paisatgisme de la piscina, una disciplina que converteix els espais exteriors en llocs originals, elegants i funcionals, ideals per gaudir i descansar, aconseguint la integració perfecta del jardí i la instal·lació aquàtica.

El disseny estètic de l’entorn que envolta la piscina es cuida fins al mínim detall, des dels arbres i plantes als materials del paviment, il·luminació, zones d’ombra o el mobiliari, incorporant la variable ambiental per a un ús responsable dels recursos naturals. Així, es parlarà dels nous paradigmes al paisatgisme i també de l’impacte del canvi climàtic en el disseny de nous projectes. Hi participaran com a ponents Ana Esteve, arquitecta del paisatge d’AELAND; José Luis Romeu Lamaignere, gerent d’IP Enginyers Paisatgistes i del viver IP Garden; Inés Martínez de Barnús, de l’estudi de Bona Planta; Enric Sancho, director tècnic de Cultidelta; Sergi Abellán Sanfélix, de l’Estudi az; i els paisatgistes experts en disseny de jardins i terrasses, Joanma Roig; Isabel Alguacil i Belén Mutlló. Barcelona, ​​novembre de 2023

​Barcelona, 30 d’octubre de 2023

Mª Gloria Dilluvio – Maria Dolors Herranz
Tel. 93 233 21 72 – 2541
gdilluvio@firabarcelona.com
mdherranz@firabarcelona.com