BBConstrumat i Piscina & Wellness Barcelona se celebraran conjuntament el 2021

Barcelona Building Construmat i Piscina & Wellness Barcelona tindran lloc de manera simultània del 29 de novembre al 2 de desembre de 2021 al recinte de Gran Via amb l’objectiu de contribuir a la recuperació de dos sectors fonamentals per a l’economia. Organitzat per Fira de Barcelona, aquests salons sumen esforços per a aportar major valor afegit a la seva oferta en una plataforma al servei de la indústria de la construcció i de la piscina i el wellness.

Els dos esdeveniments es desenvoluparan en format híbrid, amb una oferta presencial complementada per la virtual, en una iniciativa que posa de manifest la voluntat de Fira de Barcelona d’ajudar a la reactivació econòmica.

Amb la seva celebració conjunta, BBConstrumat i Piscina & Wellness Barcelona permeten incrementar el nombre d’oportunitats de negoci que es poden establir en el marc dels salons en arribar a un públic professional potencial més ample, que va des dels constructors i els instal·ladors fins als gestors d’instal·lacions hoteleres o esportives, càmpings i parcs aquàtics, passant per arquitectes, interioristes, paisatgistes o enginyers.

En aquest sentit, BBConstrumat està, a hores d’ara, en converses amb altres organitzadors d’esdeveniments per incorporar-los a la seva oferta amb l’objectiu de configurar aquest 2021 una gran plataforma multisectorial.

A més de reunir una àmplia oferta comercial, aquests esdeveniments comptaran amb el seu propi programa d’activitats. Així, BBConstrumat tornarà a donar protagonisme a la sostenibilitat, la industrialització de processos i la digitalització i es vertebrarà al voltant dels espais temàtics BBC Exhibition, BBC Talks, BBC Meetings i TechEstate. Mentrestant, Piscina & Wellness Barcelona, el saló europeu amb major internacionalitat de la seva especialitat, mostrarà les millors iniciatives, experiències i solucions en els espais Wellness Experience, la Innovation Zone o els Premis Piscina & Wellness i promourà el debat sectorial a través les seves Jornades Professionals, entre altres activitats.

La presidenta de BBConstrumat, Ana Vallés, afirma que “amb la celebració conjunta amb Piscina & Wellness Barcelona i la incorporació d’altres esdeveniments sectorials, estem definint la propera edició de BBConstrumat com la d’una plataforma transversal que ofereixi una oferta atractiva i de qualitat a tots els professionals vinculats a al sector de la construcció, apostant, així mateix, per la sostenibilitat, la industrialització i la digitalització com els grans pilars de la reactivació econòmica de el sector“.

Per la seva banda, el president de Piscina & Wellness Barcelona, Eloi Planes, considera que “l’oferta d’aquesta doble cita firal suposa un fet diferencial i d’alt valor afegit respecte a d’altres esdeveniments de la mateixa especialitat, generant importants sinergies a l’hora d’atreure nous perfils professionals interessats a conèixer solucions constructives i possibilitats d’equipament d’instal·lacions aquàtiques, tant de caràcter residencial com d’ús públic en àmbits com l’esportiu, el turisme o la salut i l’oci“. Planes remarca que “el format híbrid i interactiu per concertar reunions de negoci augmentarà el potencial de cada saló per separat per aconseguir una major audiència, sobretot internacional“.

En aquesta edició, a l’igual que ho porten fent els últims anys, BBConstrumat i Piscina & Wellness Barcelona seguiran apostant de manera decidida per la innovació i la sostenibilitat com a eixos de desenvolupament no només dels seus continguts sinó també dels seus respectius sectors