Tomorrow.Mobility 2022 traça un full de ruta cap al futur de la mobilitat

La segona edició de Tomorrow.Mobility World Congress (TMWC), l’esdeveniment internacional que promou el disseny i l’adopció de nous models de mobilitat urbana sostenible, se celebrarà a Barcelona del 15 al 17 de novembre sota el lema What Moves You? Organitzat conjuntament per Fira de Barcelona i EIT Urban Mobility, una iniciativa de l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia, organisme de la Unió Europea, l’esdeveniment reunirà els principals experts internacionals i més de 100 empreses expositores per traçar junts el full de ruta cap al futur de la mobilitat.

El programa congressual de TMWC 2022 abordarà els principals reptes als quals s’enfronta una societat cada vegada més urbanitzada i se centrarà en els elements que transformaran la mobilitat en els propers anys, com la mobilitat com a servei (MaaS), la micromobilitat, el transport públic, la logística d’última milla, el transport futur i digital,  les infraestructures de transport i la transició i eficiència energètica, entre d’altres.

L’esdeveniment se celebrarà juntament amb Smart City Expo World Congress (SCEWC), el saló i congrés líder sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents, configurant una plataforma d’innovació urbana de referència que reunirà al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona més de 1.000 expositors, entre empreses, ciutats, governs i institucions, i més de 24.000 assistents.

Maria Tsavachidis, presidenta de Tomorrow.Mobility World Congress i consellera delegada d’EIT Urban Mobility, ha afirmat que: “como esdeveniment líder en innovació en mobilitat urbana, Tomorrow.Mobility proporciona a les ciutats un poderós altaveu global i una plataforma innovadora per a l’acció urbana conjunta. Som el punt de trobada de governs, empreses, emprenedors, startups, centres de recerca i ciutadans, el lloc on mostrar projectes i trobar noves solucions. Creiem que hem d’aprofitar aquesta oportunitat per accelerar la transició cap a nous models de mobilitat que responguin a la urgent necessitat d’un canvi de paradigma que garanteixi un futur sostenible i unes ciutats habitables“.

Entre les primeres empreses que han confirmat la seva presència a TMWC hi ha Accenture, AENA, Axess, Deloitte, DOTT, Easymile, Electronic Trafic, Equinsa, FGC, Flowbird, Groupe Aéroport de Paris, Hayden AI, Kempower, Mastercard, Microsoft, Moventia, Nexus Geographics, Ouster, PBSC Urban Solutions, Plug Zen, Port de Barcelona, RACC, Social Car, Sprinx Technologies, TMB, Transport for London i Vodafone.

Una plataforma de 365 dies a l’any
L’objectiu de Tomorrow.Mobility és anar més enllà d’un esdeveniment anual i, per això, l’any passat es va posar en marxa una plataforma de continguts digitals d’abast global. Funcionant els 365 dies de l’any, proporciona accés tant a esdeveniments en directe com a continguts a la carta classificats per temes amb l’objectiu de facilitar la transferència de coneixement. També inclou eines per al networking i la formació continuada dels professionals del sector.

Barcelona, 9 de juny de 2022