Sónar converteix Fira de Barcelona en una gran pista de ball

Fira de Barcelona torna a vibrar a ritme del Sónar. Del 18 al 20 de juny acull una nova edició d’aquest festival, un dels més importants en música electrònica i art multimèdia del món, que reuneix artistes de primer nivell.

Sónar 2015 concentra la seva programació de dia al recinte de Montjuïc i la de nit a Gran Via. Aquest any és novetat l’actuació de The Chemical Brothers, grup que estrenarà mundialment el seu nou show i recuperarà alguns dels seus millors hits.

Uns altres dels grans noms d’aquesta edició són Duran Duran, que tornen a Espanya després del seu últim directe fa deu anys, Hudson Mohawke i Jamie xx. El festival presenta també diversos shows tecnològics amb una posada en escena innovadora.

El hip hop adquireix aquest any un paper destacat al Sónar 2015 amb l’actuació de l’estrella del nou rap A$AP Rocky, RL Grime, PXXR GVNG o Grammatik, entre d’altres.

A més dels concerts, l’esdeveniment organitza, en el marc de Sónar+D, conferències, taules rodones, tallers i sessions de formació per mostrar la transformació digital de les indústries creatives.

Barcelona, juny de 2015