SIL, trobada dels professionals de la logística

Del 9 al 11 de juny se celebra a Fira de Barcelona el Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció (SIL), esdeveniment líder del sector a Espanya i el més important del sud d’Europa. En aquesta edició, incorpora l’àrea Smart Logistics & Mobility dedicada a la distribució i mobilitat sostenible.

El SIL, que té lloc al recinte de Montjuïc, aplega 550 empreses, el 45% estrangeres, i reforça novament el seu paper com a pont per als negocis entre el Mediterrani i Llatinoamèrica.

Entre les diferents zones d’exposició destaquen la dedicada al sector del transport i una altra en què es mostra el treball de la Unitat Militar d’Emergències del Ministeri de Defensa. Una altra de les novetats d’aquest any és l’espai Job Market Place d’ofertes laborals en el sector logístic, impulsat per Barcelona Activa.

Durant el saló, així mateix, s’organitzen més de 20 jornades amb més de 220 ponents, entre les que tenen especial interès la Cimera Llatinoamericana de Logística i Transport, el Fòrum del Mediterrani de Logística i Transport, a més de nombroses reunions de treball per fomentar els contactes comercials.

Organitzat pel Consorci de la Zona Franca, el SIL vol donar a conèixer els avantatges de la logística per estalviar costos i millorar la competitivitat de les empreses.

Barcelona, juny de 2015