SIL Barcelona posa el focus en la digitalització i la sostenibilitat

El recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona acull, del 26 al 28 de juny, la 21a edició del SIL Barcelona, la fira de logística, transport i supply chain de referència al Sud d’Europa. Aquesta convocatòria incrementa en un 10% el nombre d’empreses participants, superant les 700 procedents de 43 països, i se centra en l’aposta per la sostenibilitat i la digitalització del sector.
El saló té com a objectiu abordar els reptes de la indústria logística com la sostenibilitat , el respecte al medi ambient o la transformació digital gràcies a l’aplicació de les noves tecnologies. També posarà en valor el creixent impacte econòmic i social del sector, que representa actualment el 8% del PIB espanyol.
Organitzat pel Consorci de la Zona Franca, SIL 2019 presentarà 150 novetats mundials, inclourà 180 actes privats d’empreses i preveu l’assistència de visitants de 68 països. Situat al palau 8 del recinte de Montjuïc, comptarà a més amb un extens programa congressual i de networking amb la participació d’experts internacionals.
El SIL coincideix amb la 3a edició d’eDelivery, fira dedicada a la logística del comerç electrònic, que aquest any tractarà aspectes com la mobilitat o el medi ambient i reunirà conferenciants que exposaran casos d’èxit i les últimes innovacions a les grans empreses. També se celebra conjuntament amb el Congrés Mundial de Zones Franques.
Barcelona, juny de 2019