SEMERGEN reuneix metges i especialistes a Fira de Barcelona

Fira de Barcelona acull el 35º Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Metges d’Atenció Primària (SEMERGEN) que se celebra del 23 al 26 d’octubre en el recinte de Gran Via. En aquesta ocasió, el certamen vol abordar els reptes als quals s’enfronta l’assistència sanitària a causa, especialment, de la nova realitat econòmica. Per això, professionals i experts del sector debatran durant quatre dies sobre les limitacions i els problemes que se’n deriven de les retallades pressupostàries i de mesures com el copagament sanitari. 
A banda, es posarà l’accent en les noves formes de lideratge de l’assistència primària, més participatives i multidisciplinàries, orientades a la qualitat, en les quals les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) són una peça bàsica i essencial.
Més de 4.000 congressistes assistiran a aquesta nova edició de SEMERGEN que aquest any, a més, ha batut el record de comunicacions científiques originals. En total, s’han presentat 1.659 treballs científics, la qual cosa suposa un increment del 50% en comparació de la cita anterior.
Barcelona, 11 d’octubre de 2013