Salons i congressos de referència internacional el 2015

Els recintes de Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona acullen el 2015 grans salons i congressos de referència internacional. A més, és novament un any d’importants esdeveniments d’àmbit mèdic i tecnològic.

En aquest nou any l’activitat firal serà intensa. Se celebraran més de 60 salons i congressos. Destaquen, entre altres, el Mobile World Congress, la trobada de la indústria de les comunicacions mòbils, que novament coincidirà amb 4YFN, orientat als emprenedors i organitzat per la Mobile World Capital Barcelona, i una nova edició d’Smart City Expo World Congress, cimera mundial sobre ciutats intel•ligents.

El 2015 també tindran especial rellevància els certàmens industrials que mostraran les últimes tendències de sectors com el de les arts gràfiques, packaging, piscina i instal•lacions aquàtiques, construcció, automoció, turisme de negocis o alimentació, entre d’altres.

En aquest sentit, tindran lloc salons tan rellevants com el Saló de l’Automòbil, Hispack, que coincidirà amb Barcelona Tecnologies de l’Alimentació (Bta.), Graphispag, Piscina Barcelona, Beyond Builind Barcelona-Construmat, Pharmaprocess, Barcelona Degusta, IBTM World o Tissue World.

La moda també serà protagonista amb Barcelona Bridal Week (Passarel•la Gaudí Núvies i Noviaespaña) i amb Denim by Première Vision dedicat a la roba texana.

En l’àmbit de la salut, alguns dels certàmens més rellevants seran MIHealth o Fòrum Dental, així com les trobades mèdiques europees de Gastroenterologia, de Cataractes i Cirurgia Refractaria i d’Endocrinologia Pediàtrica, entre altres. Pel que fa a esdeveniments corporatius del camp tecnològic, Fira acollirà novament els de VM World i Hewlett Packard (HP).

Barcelona, gener de 2015