Pacgraf Cuba se celebra des d’avui i fins dijous a l’Havana

Arrenca Pacgraf Cuba, el primer saló d’envasos, embalatges i arts gràfiques de Cuba. Coorganitzat per Fira de Barcelona i el Grup Empresarial Palco, el certamen reuneix 50 empreses de 10 països d’Europa i Amèrica, entre ells Espanya amb 19 expositors, el que més firmes aporta.
Pacgraf Cuba, que té lloc des d’avui i fins el proper dijous al recinte firal de Pabexpo de l’Havana, mostra les oportunitats de negoci vinculades al packaging i la impressió que s’obren a l’illa, especialment a la indústria biofarmacèutica i alimentària, i ofereix a les empreses l’oportunitat de contactar amb els principals compradors, minoristes, distribuïdors, ministeris i inversors cubans i d’altres països del Carib.
Gairebé el 70% dels expositors són fabricants i distribuïdors de maquinària i equips per a envasos, embalatges i impressió, el 18% correspon al segment de materials i matèries primeres i la resta són empreses de serveis d’impressió i organismes i institucions governamentals cubans, encarregats de les importacions i exportacions que es realitzen al país.
A més de la zona expositiva, s’organitza un Fòrum d’Inversió amb conferències i ponències sobre el futur del sector a l’illa i Rondes de Negocis per promoure nous contactes.
Pacgraf Cuba forma part de la cartera de salons que coorganitza Fira de Barcelona a l’Havana. En 2017 se celebrarà la segona edició de Hostelcuba i es llançaran les fires d’Energies Renovables i de Sistemes de Seguretat i Emergències. L’any 2018 està prevista la segona convocatòria de la Feria Alimentos Cuba que coincidirà amb la XIV Conferència Internacional de Ciència i Tecnologia dels Aliments (CICTA).
Barcelona, febrer de 2017