Nadal de diversió al Festival de la Infància

El Festival de la Infància, una de les cites més tradicionals a Catalunya durant les festes nadalenques, torna del 27 de desembre al 4 de gener al recinte de Montjuïc. La diversió està, novament, assegurada.

En aquesta edició, les activitats relacionades amb la tecnologia, l’ecologia i els espectacles tradicionals són protagonistes. Destaquen les sessions de Cinema 3D on es projecten imatges en 360º, els jocs interactius i sensorials, l’hort ecològic, les actuacions musicals i les representacions de màgia, titelles i pallassos.

Els nens i nenes també poden practicar tennis, futbol, bàsquet, atletisme, escalada, tir, fer caiac en una piscina i aventurar-se en circuits d’agilitat i resistència. Aquest any, a més, se celebra una nova convocatòria del Trofeu Molinet, el torneig de minibàsquet més antic de Catalunya i únic a Europa.

Des dels seus inicis el 1963, l’objectiu del Festival de la Infància és entretenir i fomentar entre els més petits valors com la creativitat, la solidaritat, el respecte pel medi ambient i el civisme. En sentit, s’organitzen tallers de reciclatge, cuina saludable i rebosteria, manualitats i seguretat viària, entre molts altres.

Aquest any coincideix amb l’XD Young Fest, el nou festival d’oci i experiències multimèdia dirigit a adolescents i joves (majors de 12 anys).

Barcelona, desembre de 2014