MWC prorroga la seva celebració a Barcelona fins l’any 2024

La GSMA ha anunciat un acord per ampliar la celebració del MWC Barcelona fins al 2024. Davant la pandèmia de Covid-19, la GSMA i els socis de Barcelona han estat treballant en els efectes de la cancel·lació de MWC Barcelona 2020 i s’han mostrat optimistes de cara al futur.

La GSMA, organitzadora del MWC Barcelona, i les institucions que formen part de la Fundació Barcelona Mobile World Capital, han coincidit en donar un fort impuls al MWC Barcelona i estendre’l en el futur i per això han acordat celebrar l’esdeveniment fins al 2024. La GSMA espera poder treballar amb els socis i amfitrions de l’esdeveniment (Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya, Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme i Fira de Barcelona) i Turisme de Barcelona, amb la ciutat de Barcelona i la gent de Catalunya i Espanya pel MWC21 i, com a mínim, fins el MWC Barcelona 2024 mitjançant l’ampliació de l’acord actual.

“En aquests temps difícils, és imprescindible mirar cap al futur. La GSMA, els socis locals i l’ecosistema de MWC Barcelona ja esperen les properes edicions de MWC, i MWC Barcelona 2021 formarà part del procés de recuperació econòmica a mesura que sortim d’aquests temps difícils”, ha afirmat John Hoffman, conseller delegat de GSMA Limited. “L’ampliació fins al 2024 demostra el nostre compromís amb l’ecosistema, així com amb els nostres socis de Barcelona i com la nostra estreta relació és beneficiosa per a tots. Ens complau comunicar que hem tingut un enorme suport i que molts expositors ja han mostrat el seu compromís per a les properes edicions”.

Pau Relat, president de Fira de Barcelona ha assegurat que “és una gran noticia per a Fira, per a la ciutat i per a tot el país i més en aquests moments tan complexos, que reforça encara més el posicionament de Barcelona com a capital mundial del mòbil i el llegat que això representa”. Relat ha volgut subratllar “la importància de l’acord arribat entre totes les institucions que integren la Fundació Barcelona Mobile World Capital i la GSMA, i la voluntat de treballar per poder celebrar una gran edició el 2021 al recinte de Gran Via de Fira. Així mateix ha posat en valor el paper de Fira com a “motor econòmic i social que contribueixi a la recuperació del teixit empresarial”.

MWC Barcelona és l’esdeveniment mundial líder per als ecosistemes mòbils i verticals, que reuneix més de 110.000 assistents de més de 200 països. MWC 2021 Barcelona se celebrarà de l’1 al 4 de març de 2021.

Nota de premsa GSMA

Barcelona, 16 d’abril de 2020