Mobile World Congress, cimera mundial de la indústria mòbil

Les últimes tendències en comunicacions mòbils es presentaran, del 2 al 5 de març, al Mobile World Congress (MWC), la trobada més important del món d’aquesta indústria. En el seu desè any a Fira de Barcelona, espera batre rècords d’assistència.

El saló, que se celebrarà al recinte de Gran Via, mostrarà les novetats en dispositius, tecnologies i serveis mòbils, especialment adaptats al camp de l’educació i l’aprenentatge.

Destacarà aquest any el programa congressual en el qual hi participaran més de 250 ponents com el responsable d’Android de Google, Sundar Pichai, el fundador de Facebook, Mark Zuckerberg (que ja va ser-hi el 2014), i representants de companyies com Airtel Àfrica, Milicom i Telenor Group.

En aquesta edició, l’esdeveniment reunirà prop de 2.000 expositors i atraurà més de 90.000 assistents, 4.000 periodistes i analistes i 160 delegacions governamentals.

El Mobile World Congress està organitzat per GSMA, associació d’empreses que representa prop de 800 operadors de 220 països, i preveu tenir un impacte econòmic sobre Barcelona i el seu entorn de més de 436 milions d’euros. S’emmarca en la Mobile World Capital, que converteix la ciutat en referent mundial de les comunicacions mòbils.

Barcelona, febrer 2015