L’esdeveniment de referència per als professionals de la logística

Del 3 al 5 de juny té lloc una nova edició del Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció ( SIL ), esdeveniment líder del sector a Espanya i el segon d’Europa. En aquesta convocatòria, vol reforçar el seu paper com a pont per als negocis entre Llatinoamèrica i el Mediterrani.

El SIL, amb Colòmbia com a país convidat, compta amb una important presència internacional de països com Alemanya, Andorra, Bèlgica, França, Itàlia, Holanda, Lituània, Equador, Luxemburg, Marroc, Mèxic, Perú, Polònia, Portugal, Rússia, Suïssa i Brasil, entre altres.

El saló, a més, acull una nova edició de la Cimera Llatinoamericana de Logística i Transport , i del Fòrum del Mediterrani de Logística i Transport, a més de nombroses conferències i reunions per fomentar els contactes comercials i els negocis.

A la zona d’exposició, el certamen exhibeix les novetats de les principals empreses del sector, destacant aquest any la participació de companyies de transport. Organitzat pel Consorci de la Zona Franca, el SIL vol donar a conèixer els avantatges de la logística per estalviar costos i millorar la competitivitat de les empreses especialment en temps de crisi.

Barcelona, maig de 2014