La indústria del paper tissú es reuneix al recinte de Gran Via

Fira de Barcelona acull novament Tissue World, el saló més important del món dedicat a la indústria del paper higiènic i sanitari. Nascut a Niça el 1993, és la segona vegada que se celebra al recinte de Gran Via.

Tissue World congrega, del 17 al 19 de març, les empreses líders del sector que exhibeixen maquinària, processos de fabricació, materials, noves tecnologies i productes més innovadors i sostenibles.

A més de l’espai d’exposició, compta amb un complet programa congressual en el qual hi participen experts de primer nivell. En aquesta edició, el saló espera atreure visitants de més de 90 països.

El paper tissú, també conegut com a paper higiènic o sanitari, abasta múltiples productes com el paper de vàter, tovalloletes humides, mocadors, tovallons i bolquers. Cada espanyol consumeix a l’any 15 quilos d’aquest tipus de paper, per sobre de la mitjana europea que és de 14 quilos, segons les últimes dades de l’Associació Espanyola de Fabricants de Pasta, Paper i Cartró (ASPAPEL). Espanya és el tercer major productor de paper tissú a Europa (més de 713.000 tones produïdes el 2010) i es troba entre els quinze primers del món.

Barcelona, març de 2015