La fira ExpoAntad & Alimentaria México més internacional

Del 7 al 9 de març, té lloc la segona edició d’ExpoAntad & Alimentaria México, la fira més important del sector de l’alimentació i el comerç detallista a Llatinoamèrica. L’esdeveniment reuneix 1.800 firmes d’arreu del món i espera rebre la visita de 46.000 professionals.
El saló, que se celebra a Guadalajara (Mèxic), bat aquest any rècords d’internacionalització amb un 78% més d’expositors estrangers superant les 340 firmes de 32 països, principalment de la Xina, seguida dels EUA i Espanya. Precisament, Mèxic presenta grans oportunitats de negoci per a la indústria agroalimentària, a més de ser una via d’accés al mercat nord-americà, ja que el país asteca és el segon proveïdor d’aliments processats dels EUA.
Pel que fa al sector de l’alimentació, ExpoAntad & Alimentaria México és aparador de les últimes tendències en dolços, snacks, aliments preparats, conserves i productes especials i saludables. A més de la zona d’exposició, també s’organitzen diferents activitats, entre les que destaquen les propostes dedicades al canal foodservice, el programa de compradors convidats i el nou espai Food Connection on es potencien les experiències gastronòmiques amb degustacions, tastos i maridatges.
La fira és fruit de l’acord entre Antad, principal associació de punts de venda del país asteca, amb Alimentaria Exhibitions, companyia de Fira de Barcelona organitzadora d’Alimentaria, entre altres esdeveniments.
Barcelona, març de 2017