La decoració floral, protagonista d’Expohogar Primavera

El petit i el mitjà comerç tenen una cita ineludible del 17 al 20 de gener al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Expohogar Primavera torna amb totes les novetats de la temporada primavera/estiu del 2014 en articles de regal, decoració, bijuteria i complements de moda.
Després de l’èxit d’Expohogar Tardor 2013, tornen els tallers florals que amb la primavera, es fan més imprescindibles que mai. Per aquest motiu, Expohogar Primavera ensenyarà als professionals de quina manera decorar les seves botigues i aparadors perquè resultin més atractius. Aquesta activitat es durà a terme en col¿laboració amb la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya , les principals escoles d’art floral de Catalunya (Escola d’Art Floral de Catalunya, Escola Smilax i Escola Rosa Valls) i el Gremi de Floristes de Catalunya, Mercabarna i el Mercat de la Flor i Planta Ornamental de Vilassar de Mar.
Expohogar Primavera també serà escenari d’un taller d’empaquetat de regal en el qual s’utilitzaran diferents tècniques i materials. L’esdeveniment reunirà més d’un centenar d’expositors i preveu rebre 9.000 visitants.
Barcelona, 5 de gener de 2014