Importants salons i congressos professionals a la tardor

Després de l’estiu, l’activitat firal es reprèn al setembre. Els recintes de Montjuïc i Gran Via acolliran importants salons professionals com Expoquimia, Nàutic, Hostelco, EIBTM o Smart City Expo, entre d’altres.

El calendari s’iniciarà amb el Congrés Europeu de Cardiologia, que atreurà a Fira més de 30.000 especialistes; el Seatrade Med, esdeveniment internacional sobre creuers al Mediterrani; Seafood, fira dedicada als productes del mar; i Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast, tres esdeveniments que convertiran Barcelona en la capital de la química aplicada del Mediterrani.

A l’octubre l’activitat firal serà molt intensa. Tindran lloc més de deu salons, entre els quals destaquen Caravaning, amb el més nou en caravanes i autocaravanes; Nàutic que exhibirà al Port Vell les novetats del sector de la nàutica esportiva i d’esbarjo; i Hostelco, cita de referència per a la indústria de l’equipament per hoteleria, restauració i col·lectivitats.

Altres dels principals esdeveniments de la tardor seran Smart City Expo, sobre les ciutats intel·ligents; EIBTM, especialitzat en turisme de negocis; i una nova edició de Denim by Première Vision, dedicat a la moda vaquera.

Acudiran també a la seva cita anual el popular saló del Manga, Liber, Expohogar, Ocasió, Expominer, Auto Retro i Festival de la Infància, entre molts d’altres.

Barcelona, juliol de 2014