Graphispag presenta el futur de la impressió gràfica

El recinte de Gran Via de Fira de Barcelona acull, del 24 al 27 de març, una nova edició de Graphispag, el saló més important de la indústria gràfica a Espanya. Hi participen aquest any més de 200 expositors de 13 països que presenten el més nou en maquinària i avenços tecnològics.
Com a novetat, el saló estrena la Print All Experience, que recrea un apartament, una botiga i un bar on tot està imprès amb l’objectiu de mostrar, en un entorn real, les noves aplicacions del sector.
També compta amb la Print Innovation Zone amb una vintena de projectes i prototips basats en impressió funcional, electrònica impresa i impressió 3D, així com materials i tintes intel•ligents. S’exhibeixen, per exemple, peces esportives que controlen les constants vitals amb dispositius impresos o envasos que desprenen llum. Paral•lelament, acull una desena de sessions diàries sobre noves tecnologies d’impressió i acabats al Print Conference Corner.
Graphispag, organitzat en col•laboració amb Graphispag Associació, posa en marxa aquest any un servei d’assessorament en finançament i internacionalització per a les empreses visitants i organitza trobades “speed dating” per establir aliances empresarials.
Barcelona, març de 2015