Fira, premiada per la UFI al millor projecte d’innovació

L’aposta de Fira de Barcelona per la innovació ha estat reconeguda per la Global Association of the Exhibition Industry (UFI), l’associació dels principals organitzadors de fires del món. El Premi al Millor Projecte d’Innovació en Operacions i Serveis va ser per al mPowered Experience, programa pioner de creació de serveis per millorar l’experiència dels seus visitants a través de la tecnologia mòbil.

El projecte, posat en marxa el 2012, té com a objectiu fer que la visita als salons i congressos celebrats a Fira de Barcelona es converteixi en una experiència còmoda i eficaç, concentrant els serveis més innovadors en dispositius mòbils. Alguns d’ells són l’acreditació virtual, apps amb geolocalització, informació en temps real dels accessos al recinte i els transports disponibles amb temps d’espera, i que fins i tot permeten la interacció amb altres visitants, o la compra anticipada de menjar en els punts de restauració dels recintes de Fira per evitar cues.

Les primeres aplicacions smart s’han desenvolupat juntament amb GSMA-organitzadora del Mobile World Congress- i s’han implementat amb èxit durant la passada edició del congrés.

Barcelona, juny de 2014