Fira de Barcelona renova el seu distintiu de Compromís Destinació Barcelona Biosphere

Fira de Barcelona ha renovat la seva adhesió al Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere d’acord amb la seva aposta per la sostenibilitat i la seva contribució a promoure un turisme responsable i de qualitat a la ciutat. Aquest distintiu, que va obtenir per primera vegada el 2020, està promogut per l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de la Cambra de Comerç i Turisme de Barcelona.

El segell de Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere, avalat per la certificació internacional Biosphere que atorga l’Institut de Turisme Responsable (ITR), reconeix a aquelles empreses que impulsen una gestió respectuosa amb el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, l’equitat de gènere i el retorn social i econòmic. El seu objectiu és convertir la ciutat en una destinació sostenible, estenent les bones pràctiques a totes les empreses de serveis, productes i equipaments turístics.

Per al director general de Fira de Barcelona, ​​Constantí Serrallonga, la renovació d’aquest distintiu “reforça la nostra aposta per contribuir als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides i sumar esforços per convertir Barcelona en una ciutat líder en la lluita contra el canvi climàtic i en turisme sostenible i de qualitat”.

A més d’aquest segell, que han obtingut més de 664 empreses de tota la província de Barcelona, ​​Fira forma part d’una xarxa de més de 1.100 entitats que integren el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat de l’Ajuntament de Barcelona per fer una ciutat més habitable, eficient i sostenible.

Safe Travels, segell internacional de seguretat sanitària
La renovació del distintiu Destinació Barcelona Biosphere se suma al segell internacional “Safe Travels” que Fira de Barcelona ha obtingut aquest any pel seu protocol de prevenció i seguretat contra la Covid-19, elaborat en col·laboració amb la consultora especialitzada en gestió de riscos Aon i l’assessorament de l’Hospital Clínic de Barcelona. Es tracta del primer distintiu mundial en matèria de seguretat sanitària per a viatges i turisme, que concedeix el World Travel Tourism Council (WTTC), el Consell Mundial del Viatge i el Turisme.

Barcelona, 7 de maig de 2021

Àrea de Comunicació

93 233 26 59

sbilurbina@firabarcelona.com