Fira de Barcelona obté el segell Safe Travels pel seu protocol contra la Covid-19

El protocol de prevenció i seguretat contra la Covid-19 desenvolupat per Fira de Barcelona pels seus recintes i esdeveniments l’ha fet mereixedora del segell internacional “Safe Travels” que concedeix el World Travel Tourism Council (WTTC), el Consell Mundial del Viatge i el Turisme. El conjunt de mesures implementades per la institució firal s’ha elaborat en col·laboració amb la consultora especialitzada en gestió de riscos Aon i l’assessorament de l’Hospital Clínic de Barcelona.

El “Safe Travels” és el primer segell global en matèria de seguretat i higiene per a viatges i turisme, dissenyat específicament per a la Covid-19 i epidèmies similars. El segell permet als viatgers i empreses de el sector dels viatges i el turisme identificar aquelles destinacions i institucions de tot el món que han implementat protocols de salut i higiene alineats amb els criteris de “Safe Travels” del WTTC, avalats, així mateix, per l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

D’aquesta manera, la institució obté aquesta distinció pel seu protocol de mesures de seguretat i prevenció contra la Covid-19 amb l’objectiu de celebrar els seus esdeveniments amb les màximes garanties per a treballadors, organitzadors, expositors i visitants. La institució firal preveu reprendre l’activitat presencial durant 2021, sobretot, a partir de la primavera, amb la celebració d’importants esdeveniments professionals i internacionals als recintes de Montjuïc i Gran Via.

Sobre el WTTC
El Consell Mundial del viatge i el turisme és un fòrum per a la indústria turística format per membres del sector a nivell mundial i treballa amb els governs per crear consciència sobre aquesta activitat. El seu àmbit d’actuació inclou la investigació de l’impacte econòmic i social, així com l’organització de reunions globals i regionals centrades en el desenvolupament d’aquesta indústria. A Barcelona, el WTTC opera a través del seu soci local, Turisme de Barcelona, que s’encarrega de la gestió del segell “Safe Travels”.

Barcelona, 13 de gener de 2020

Àrea de Comunicació

932 333 555
flecha@firabarcelona.com