Fira de Barcelona és seu del 14è Congrés UNIFIB

El recinte de Gran Via acull, de l’1 al 4 de maig, el 14è Congrés de la Unió Internacional de Fires Iberoamericanes (UNIFIB), la trobada més gran per als professionals de la indústria firal i congressual a Espanya i Iberoamèrica.
El congrés UNIFIB, que reuneix experts procedents de 15 països, compta amb un complet programa de ponències, taules rodones i sessions de networking per conèixer els enfocaments i punts de vista sobre el sector de les fires, congressos i esdeveniments.
S’abordaran, entre altres temes, l’economia i els avenços tecnològics, els models de cooperació internacional, la situació del sector firal a Iberoamèrica i Europa, la creativitat i la innovació, el paper de la dona a la indústria firal, la digitalització i el màrqueting digital.
Segons el president de l’Associació de Fires Espanyoles (AFE), Xabier Basañez “aquesta nova edició del Congrés UNIFIB serà la millor trobada per als professionals de la indústria firal i dels esdeveniments que se celebri l’any 2019, tant pel valor formatiu i de visió estratègica de la nostra activitat com per l’oportunitat de relacions i contactes entre directius i professionals relacionats amb el sector d’Espanya i Iberoamèrica”.
El Congrés UNIFIB se celebrarà de forma simultània amb el 12è Congrés de l’Associació de Fires Espanyoles (AFE) i el 60è Congrés de l’Associació Internacional de Fires d’Amèrica (AFIDA).
Barcelona, maig de 2019