Fira de Barcelona balla a ritme del Sónar 2017

Fira torna a ser l’escenari del Sónar, un dels majors festivals de música electrònica i art multimèdia del món. La seva 24a edició creix en activitats, que estén per Barcelona, té lloc del 15 al 18 de juny i compta amb concerts dels principals artistes del moment i els professionals de la indústria creativa.
El Sónar, que organitza en total més de 300 activitats, concentra la seva programació de dia al recinte de Montjuïc i la de nit a Gran Via, tot i que també realitza diferents activitats en altres espais de la ciutat com el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, La Virreina, l’Auditori, el Mercat de les Flors, el Pavelló Mies van der Rohe i la Galeria Juan Naranjo.
S’han programat més de 140 concerts que reuneixen 276 artistes sobre l’escenari, entre els quals destaquen Björk, Justice, Soulwax, Nicolas Jaar, DJ Shadow, Moderat, Eric Prydz i De la Soul.
En l’àmbit professional, té lloc una nova edició del Sónar+D, el congrés internacional sobre creativitat, tecnologia i la transformació digital de les indústries culturals que reuneix experts de tot el món per presentar nous projectes musicals, de contingut interactiu o d’imatge. Sónar+D s’estén enguany al públic familiar amb la incorporació de Maker Faire Barcelona, que inclou activitats dedicades a l’enginyeria, l’electrònica, la robòtica o la impressió 3D.
Barcelona, juny de 2017