Fira de Barcelona acull Ibtm world, la fira de turisme de negocis més important del món

La fira més important del món dedicada a la indústria de viatges de negocis, congressos i incentius, Ibtm world, anteriorment EIBTM, se celebrarà del 17 al 19 de novembre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. En aquesta edició, reuneix l’oferta de 3.000 expositors de 150 països i espera atraure la visita de 15.500 professionals.
El saló exhibirà les últimes tendències en destinacions, productes i serveis especialitzats en l’organització de trobades professionals amb la presència d’agències de viatges, operadors turístics, centres de congressos i convencions, cadenes hoteleres, empreses de serveis i organitzadors d’esdeveniments internacionals. Hi seran presents per primera vegada Los Angeles, Luxemburg, Bulgària, Paraguai o Sri Lanka, entre d’altres noves destinacions.
En aquesta convocatòria, Ibtm world potència novament el sector del turisme de negocis a Espanya ampliant el seu reconegut programa de Compradors Convidats (Hosted Buyers) que comptarà amb més reunions comercials d’organitzadors espanyols amb altres proveïdor nacionals i internacionals. “Aquest any s’ha notat un increment d’empreses espanyoles que participaran a la fira, un creixement que no es registrava des de 2008, fet que permetrà generar més negoci per al mercat espanyol, que està en plena recuperació”, explica el director general del saló, Graeme Barnett.
A més de les novetats que es podran veure a la zona d’exposició, la fira habilitarà de nou l’espai d’Innovació on es mostraran les millors solucions tecnològiques i serveis per organitzar esdeveniments.
Destaca també el seu complet programa formatiu amb més de 100 conferències i seminaris en què participaran companyies líders i experts de tot el món.
El saló, organitzat per Reed Travel Exhibitions, se celebra a Fira de Barcelona des de 2004. Durant aquest període ha contribuït a promoure la ciutat, Catalunya i Espanya com a destinació turística de negocis.
Barcelona, 5 de novembre de 2015