Fira de Barcelona acollirà de nou la ITMA l’any 2019

La ITMA, la fira més important del món en maquinària tèxtil, confecció i matèries primeres, se celebrarà novament al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona l’any 2019. Aquest saló, que ja va tenir lloc a Fira l’any 2011, va ocupar la totalitat del recinte firal i va reunir més de 1.000 expositors i 100.000 visitants de 150 països.

La candidatura, presentada per Fira Barcelona per iniciativa d’amec amtex, Associació Espanyola de Fabricants de Maquinària Tèxtil i Confecció, es va imposar a altres importants ciutats europees.

La ITMA és una fira itinerant amb més de 60 anys d’història que se celebra cada quatre anys. Congrega visitants d’alt nivell, especialment alts càrrecs executius, i s’ha consolidat com el punt de trobada de referència per al sector a nivell mundial. Està organitzada per CEMATEX (Comitè Europeu de Constructors de Maquinària Tèxtil), una entitat formada per nou associacions sectorials europees, entre elles amec amtex.

Després de la bona acollida de 2011, la ITMA repetirà destinació per primera vegada, tornant per segona ocasió en vuit anys a Fira de Barcelona. El recinte, la seva capacitat organitzativa i de gestió, la propera entrada en funcionament de la línia L9 del metro, la important prescripció i dinamisme del sector de maquinària tèxtil del territori i l’atractiu de Barcelona han estat factors clau per atreure de nou aquest important esdeveniment.