Fira alberga el congrés Microsoft TechEd Europe 2014

Del 28 fins al 31 d’octubre se celebra per primera vegada a Fira de Barcelona un dels majors esdeveniments corporatius organitzats per Microsoft a Europa. Es tracta de Microsoft TechEd Europe 2014 que congrega al recinte de Gran Via a professionals del sector IT (Tecnologies de la Informació) i desenvolupadors empresarials.

Durant quatre dies, professionals i proveïdors de la companyia americana, especialitzada en desenvolupament de productes de programari i serveis per a dispositius informàtics, poden conèixer les seves últimes novetats i compartir experiències amb els assistents. Per això, l’esdeveniment compta amb un complet programa tècnic amb jornades tècniques, conferències i sessions de networking.

Microsoft TechEd és un dels quatre esdeveniments corporatius d’àmbit tecnològic que tenen lloc a Fira de Barcelona aquest últim trimestre de l’any, entre els quals destaquen VM World Europe, celebrat recentment amb més de 9.000 assistents, Microsoft Convergence 2014 Europe amb una previsió de 3.000 delegats, i HP Discover, la trobada més important de la multinacional Hewlett Packard a Europa que reuneix més de 11.000 professionals.

Barcelona, octubre de 2014