Fira acull la primera edició de Ubeat Live, el nou festival d’entreteniment de Barcelona

Aquesta tarda arrenca al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, la primera edició de Ubeat Live, el festival d’entreteniment per a la generació Z organitzat pel grup MEDIAPRO. L’esdeveniment acollirà fins al diumenge 3 de juliol competicions d’eSports i espectacles de freestyle, música i art urbà, i comptarà amb la participació d’alguns dels millors creadors de continguts del moment, com Ibai Llanos, TheGrefg, Cristinini, Alvaro845, i Nil Ojeda, entre d’altres.

Ubeat Live neix per donar resposta a la demanda de les noves generacions i les seves grans aficions: creadors de contingut, competicions de videojocs, música i art urbà. Un gran esdeveniment presencial, periòdic i amb vocació internacional que uneix en un sol recinte les estrelles d’internet, competicions oficials de videojocs i grans artistes en una proposta única a Europa.

La primera edició del festival comptarà amb dos grans escenaris i una zona d’activitats. Durant tres dies, Ubeat Live acollirà competicions professionals de videojocs, entre ells la final de la Lliga Regional League Spain i una jornada de la Superlliga de League of Legends; dues parades de la USN World Summer Cup de freestyle; i el classificatori d’Espanya del Balloon World Cup 2022 (el mundial de globus organitzat per Ibai Llanos i Gerard Piqué).

A més, l’esdeveniment serà el plató des d’on s’emetran programes en directe estrelles d’internet com Ibai Llanos, TheGrefg, DjMaRiiO, Cristinini, Kapo 013, Nil Ojeda, Goorgo, Werlyb, Alvaro845, Withzack i Beniju.

MEDIAPRO impulsa aquest festival amb la voluntat de convertir-lo en un referent i amb vocació internacional, tant és així que el proper 6 d’agost celebrarà una edició Zero a Mèxic. Ubeat Live Barcelona compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de Fira de Barcelona.

Barcelona, 1 de juliol de 2022

Folc Lecha
932 333 555
flecha@firabarcelona.com