Fira acull el Congrés de la Societat Europea de Cardiologia

El recinte de Gran Via acull de nou el congrés anual de la Societat Europea de Cardiologia (ESC Congress), una de les trobades mèdiques i científiques més importants del món. En aquesta ocasió, reuneix del 30 d’agost al 3 de setembre prop de 30.000 professionals de 150 països.

En la trobada s’organitzen més de 500 sessions científiques i 11.000 comunicacions orals o pòsters per donar a conèixer els últims assajos clínics i descobriments en el camp de la cardiologia. També s’exhibeixen els nous productes i avenços en cirurgia, tècniques d’imatge i recursos tecnològics de més de 200 empreses expositores.

Els experts aprofiten el congrés, que es presenta aquest any sota el lema “la innovació i el cor”, per recordar que cal donar un nou impuls a la recerca de nous tractaments per frenar aquesta nova epidèmia de malalties cardiovasculars, que causen cada any la mort de quatre milions de persones a Europa.

Fira de Barcelona ha acollit anteriorment la celebració dels congressos europeus els anys 1992, 1999 i 2009 i el Congrés Mundial el 2006. La nova convocatòria d’aquest gran esdeveniment s’inscriu també en l’aposta estratègica de la institució per captar grans congressos mèdics i tecnològics.

Barcelona, agost de 2014