Fira a la Doha Jewellery and Watches Exhibition

Fira de Barcelona coorganitza per tercera vegada, juntament amb l’Autoritat de Turisme de Qatar i l’operador firal Elan Events, la Doha Jewellery and Watches Exhibition (DJWE), el saló de referència del sector de la joieria, les pedres precioses i la rellotgeria de l’Orient Mitjà. Se celebra fins al 27 de febrer al Centre de Convencions de Doha.
En aquesta edició, reuneix l’oferta de 500 firmes procedents de 27 països que mostren peces luxoses elaborades pels principals especialistes del món. El saló espera atraure 30.000 visitants.
La col·laboració de Fira a la DJWE s’emmarca en l’estratègia de negoci internacional de la institució, que contempla l’organització de certàmens en altres països, a més de promoure la presència d’empreses espanyoles a l’exterior, proporcionar serveis a altres recintes i exercir de consultoria sobre gestió d’instal·lacions.
A més del saló de joieria i rellotgeria, Fira ha coorganitzat recentment, juntament amb Elan Events, el Qatar Motor Show i està previst que participi també en altres certàmens relacionats amb els sectors multimèdia, cosmètica, infància i articles de luxe. Així mateix, també col·labora en la gestió del nou Centre d’Exposicions de Doha.
Barcelona, febrer de 2016