Festa dels clàssics al recinte de Montjuïc

Els amants i col·leccionistes de vehicles històrics tenen una cita del 24 al 27 de novembre amb el mític saló AutoRetro Barcelona. En aquesta edició, reuneix prop de 300 expositors i organitza diverses activitats per viure la passió pels clàssics.
S’exhibeixen models únics de cotxes i motocicletes de marques com Aston Martin, Porsche, Bugatti, Bentley, Mercedes, Jaguar, Alfa Romeo, Rolls Royce, Lagonda, Hispano Suiza, Seat, Citroën, Montesa, Vespa, BMW, Norton i Bultaco, entre d’altres. També es poden comprar tot tipus de recanvis, accessoris, llibres especialitzats, complements de tèxtil i objectes vintage.
Destaca l’exposició AutoFutura amb maquetes, plànols i projeccions sobre el futur del transport tenint en compte l’evolució històrica del motor, així com les mostres dedicades als vehicles i objectes de bombers i a la història de la prova esportiva Enduro.
S’organitzen, a més, nombroses propostes per viure una autèntica festa dels clàssics com la desfilada vehicles pel traçat de l’antic circuit de Montjuïc, proves d’enduro, una pista de gimcana per a activitats de destresa i tallers per dissenyar vehicles de paper, entre d’altres.
El saló, organitzat per l’empresa ERMEvents, ret enguany homenatge a títol pòstum a Víctor Palomo, esportista d’esquí nàutic i motociclisme, i Oriol Puig Bultó en reconeixement a la seva tasca en la promoció del món del motor.
Barcelona, novembre 2016