ESMO, el congrés sobre medicina oncològica més important d’Europa

Fira de Barcelona acull per primera vegada ESMO 2019, el congrés més important d’Europa dedicat als últims avanços contra el càncer. Espera reunir, del 27 de setembre a l’1 d’octubre al recinte de Gran Via a 28.000 especialistes de tot el món. 

El congrés, organitzat per la European Society for Medical Oncology (ESMO) en col·laboració amb la European Association for Cancer Research (EACR), és un dels més destacats de l’àmbit de la salut que acull Fira de Barcelona aquest any.
Compta amb un programa desenvolupat per 300 especialistes en el qual es presenten solucions innovadores en diagnòstic, tractament i atenció al pacient. Els avanços tecnològics en la recerca del càncer i l’àrea expositiva dedicada a la indústria farmacèutica són dos elements destacats d’aquest esdeveniment internacional. Inclou més de 280 conferències on s’aborda, entre altres temes, el paper de la intel·ligència artificial, l’aprenentatge automàtic (machine learning), la detecció precoç del càncer, la immunoteràpia o les cures pal·liatives, entre altres.
L’organització del congrés ha triat Barcelona per a celebrar la seva edició de 2019 “per la implicació de la ciutat en la recerca del càncer i la cooperació internacional en matèria oncològica”.
Barcelona, setembre 2019