El Showroom del Moble mostra novetats i tendències

El recinte de Gran Via acull, del 7 al 10 de juny, la segona convocatòria del Showroom del Moble. Organitzat per primera vegada per Fira de Barcelona i el Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (COACB), presenta les últimes tendències en mobiliari, sofàs i decoració.

El saló professional es dirigeix a retailers, distribuïdors i operadors comercials del sector. Reuneix l’oferta de 135 empreses que presenten les novetats en mobles d’estil modern, clàssic o colonial, butaques i sofàs entapissats, mobiliari per a habitacions infantils, juvenils i espais a l’aire lliure, així com articles d’il·luminació i de decoració.

L’esdeveniment acull diverses activitats entre les que destaquen les sessions on es presenten ofertes de feina i les que ofereixen assessorament per accedir a mercats internacionals i al crèdit.

Segons el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, el sector del moble a Espanya compta amb més de 8.000 empreses, situades sobretot a Catalunya, València, Andalusia i Galícia, i 59.000 treballadors. A Europa també té un important pes: representa el 11,7% de les empreses de la seva especialitat, és responsable del 6,8% de la producció total i dóna feina al 7,8% dels ocupats europeus del sector.

Barcelona, juny de 2015