El sector immobiliari analitza els seus reptes actuals a Fira

Fira de Barcelona acull del 16 al 19 d’octubre la fira del sector immobiliari Barcelona Meeting Point. En la seva 23a edició, el saló reforça la seva activitat congressual amb més de 50 conferències sobre sostenibilitat, ciutats intel·ligents i noves modalitats d’habitatge.

En total, més de 150 experts analitzen el present i el futur del sector immobiliari posant el focus en la innovació i en les noves tendències, com el co-working, el co-living o el lloguer vacacional. Organitzat pel Consorci de la Zona Franca, Barcelona Meeting Point espera reunir a més de 15.000 assistents en el recinte de Montjuïc.

L’esdeveniment agrupa 50 ponències que tracten aspectes com la sostenibilitat, les ciutats intel·ligents i la tecnologia aplicada a la immobiliària (Proptech). Com a novetat, presenta les xerrades Mediterranean Real Estate, que posen el focus en la indústria immobiliària i urbana com a base per al desenvolupament econòmic de la regió mediterrània.

Barcelona Meeting Point, amb prop de 300 empreses expositores, vol establir-se com a cita de referència per als professionals però també com a punt de trobada entre immobiliàries i persones que busquen un habitatge. Per això, ha desenvolupat espais de networking i una app per a posar en contacte l’oferta i la demanda de pisos entre els visitants del saló.

Barcelona, octubre 2019