El Saló Nàutic llança nous canals per difondre les tendències del sector, la sostenibilitat i el mar

El Saló Nàutic de Barcelona, que del 12 al 16 d’octubre celebra la seva 60ena edició al Port Vell de la capital catalana, ha llançat una nova iniciativa de comunicació digital per fer arribar als amants de la nàutica i el mar les últimes novetats del sector, connectar amb nous públics i crear comunitat. Amb aquest objectiu, ha realitzat Nautic 6.0, el projectes que oferirà un nou programa de televisió, un podcast i un bloc per divulgar nous continguts durant tot l’any.

Organitzat des del 1963 per Fira de Barcelona, ​​en col·laboració amb l’Associació Nacional d’Empreses Nàutiques (ANEN), el Saló Nàutic ha esdevingut l’esdeveniment de referència del sector a nivell espanyol i un dels més rellevants d’Europa. Aprofitant l’estela d’aquesta trajectòria, i amb motiu de la 60ena edició, l’esdeveniment ha dissenyat un pla de comunicació digital amb el propòsit de ser també un referent informatiu i divulgatiu de la nàutica del nostre país durant els 365 dies de l’any.

Així, sota el nom de Nautic 6.0, el saló presenta nous formats digitals i audiovisuals més propers a l’entreteniment a través de quatre canals. El primer és Nautic News, un nou bloc d’actualitat sectorial que, a través del web oficial del saló i mitjançant un newsletter, divulgarà amb periodicitat mensual totes les principals tendències i novetats de mercat, posant especial atenció a les qüestions relacionades amb l’economia blau i la sostenibilitat.

En una iniciativa inèdita, Gent de Mar és el podcast mensual que, amb la conducció dels periodistes especialitzats Nacho Gómez i Carlos Pich, oferirà una nova visió de l’actualitat nàutica, mentre Nautic TV és l’aposta per la creació d’un programa sobre innovacions i tendències, que s’emetrà després de la celebració de l’esdeveniment a través de Nautical Channel, el canal líder de la nàutica esportiva de Movistar+, la web del saló i les xarxes socials.

Finalment, Nautic Social engloba totes les accions que es duguin a terme a Instagram, Twitter, Facebook, LinkedIn i YouTube per llançar tant continguts específics del saló com dels mateixos expositors amb la resta de la comunitat nàutica.

Aquesta acció comunicativa vol que la marca Saló Nàutic Internacional de Barcelona estigui activa de manera permanent durant tot l’any i no només durant la celebració presencial de l’esdeveniment. El 2022, el saló tindrà lloc del 12 al 16 d’octubre, reunint una mostra significativa del mercat nàutic amb presència d’embarcacions de les principals empreses i marques nacionals i internacionals.

Barcelona, 15 de juny de 2022

Edu Pérez Moya
Tel. 93 233 2166
eperezm@firabarcelona.com