El reconeixement facial, focus de Digital Future Society Summit

Experts internacionals analitzen, els dies 19 i 20 de novembre, els reptes, oportunitats i riscos del reconeixement facial i altres dades biomètriques en el context de les ciutats intel·ligents. Ho fan en el marc de Digital Future Society Summit, que se celebra coincidint amb Smart City Expo World Congress al recinte de Gran Via.

Amb l’objectiu d’aconseguir un futur més inclusiu i sostenible, la iniciativa Digital Future Society Summit, impulsada pel Ministeri d’Economia i Empresa i Mobile World Capital Barcelona, debat el paper de la tecnologia en l’actualitat i els reptes ètics, socials i econòmics que planteja la transformació digital. En aquesta ocasió, l’esdeveniment aborda la seguretat, l’ètica, la legalitat i la confiança digital de les tecnologies emergents. Especialment, posarà el focus en les oportunitats i riscos del reconeixement facial i d’altres dades biomètriques, com el reconeixement de l’iris o de la veu.

Digital Future Society Summit compta amb ponències a càrrec de prestigiosos experts, com Ed Vaizey, exministre britànic de Cultura i Digitalització, Jeff Merrit, responsable d’IoT i Robòtica de Smart Cities al World Economic Fòrum, i Rumman Chowdhury, responsable d’Intel·ligència Artificial d’Accenture Applied Intelligence.

Barcelona, novembre 2019