El primer Digital Summit d’IOTSWC aborda la implementació de la IA i els Digital Twins

Els propers dies 2 i 3 de desembre, IOT Solutions World Congress (IOTSWC), l’esdeveniment líder sobre l’Internet de les coses (IoT), organitzat per Fira de Barcelona i l’Industrial Internet Consortium (IIC), celebrarà la primera Digital Summit. La trobada se centrarà en l’evolució de la Intel·ligència Artificial (IA) i els bessons digitals (DT), i el seu ús en múltiples sectors com la fabricació, construcció, transport, edificis intel·ligents, salut, energia i indústria militar.

El primer dia, la Digital Summit abordarà l’evolució de la IA i com ofereix un avantatge competitiu per a moltes indústries diferents. A través d’un enfocament centrat en casos d’ús reals, les 15 sessions inclouran les experiències d’empreses com BMW, Cisco, Dell, Intel, Oracle, SAS, Rolls-Royce, Thales, Thyssenkrupp i Western Digital, i experts de l’Imperial College , la Universitat de Califòrnia San Francisco i la International Organization for Standardization (ISO). Junts abordaran temes com l’ús the sistemes de Machine Learning integrats per aconseguir Intel·ligència Autònoma, Ètica i fiabilitat de la IA, de l’Automàtica a les coses autònomes, i el paper dels sistemes cognitius com possibilitadors de la intel·ligència empresarial.

Els bessons digitals o Digital Twins seran el tema central de la segona jornada. Les conferències comptaran amb usuaris finals que presentaran experiències sobre com els DT han millorat la presa de decisions i l’eficiència operativa. A la llista d’experts i empreses participants figuren ABB, Bentley Systems, Digital Twin Consortium, GE Aviation, Jitsuin, l’Ajuntament de Leeds, LEGO Group, Liebherr, Microsoft, NTT Corporation, Rockwell Automation i la Universitat de Maryland. Els temes tractats inclouen increment de la productivitat mitjançant Digital Twins, Com els bessons digitals en seguretat obren la porta a la transformació del Building Access Control, Millora de resultats en manteniment predictiu i prescriptiu mitjançant l’aplicació de Digital Twins basats en simulació, i Cicle de vida dels Digital Twins.

El director de IOTSWC, Roger Bou, ha assegurat que “creiem que els Digital Summits que durem a terme durant els propers mesos són la millor manera de mantenir l’ecosistema de IOT actiu i actualitzat abans de la propera edició de IOT Solutions World Congress 2021. aquests casos d’ús reals són una prova clara que aquestes tecnologies estan impulsant un canvi de paradigma en moltes indústries i que les empreses que vulguin tenir un avantatge competitiu d’adoptar“.

La segona edició de la sèrie Digital Summit es durà a terme al maig de 2021 i se centrarà en les tecnologies IoT i la ciberseguretat.

Accelerant cap IOTSWC 2021
La sèrie Digital Summit té com a objectiu implicar i connectar l’ecosistema de IOT industrial abans de la propera edició de IOTSWC, a l’octubre de 2021. Sota el lema Connect with Game Changers, IOTWSC tindrà un format innovador que combinarà un congrés i exposició presencial exclusiva per professionals d’alt perfil executiu, amb continguts en streaming i participació virtual per a una audiència més global. L’objectiu és reunir als principals actors implicats en la transformació digital en l’àmbit industrial a través de tecnologies com l’IoT, la Intel·ligència Artificial, la Robòtica o els Digital Twins, entre altres.

Barcelona, 26 de novembre de 2020

Departament de premsa
flecha@firabarcelona.com – sbilurbina@firabarcelona.com