El Mobile World Congress tanca una edició d’èxit amb 107.000 visitants

L’edició 2018 del Mobile World Congress (MWC), l’esdeveniment més important del món de la indústria de les comunicacions mòbils que s’ha celebrat aquesta setmana al recinte de Gran Via, ha tornat a ser un èxit amb més de 107.000 assistents procedents de 205 països i territoris, dels quals 7.700 eren directius de grans companyies.  
El MWC 2018, que ha reunit 2.400 expositors,ha presentat les últimes innovacions i desenvolupaments en tecnologia mòbil, dispositius i serveis. Ha comptat també amb un destacat programa congressual per analitzar les tendències en el camp de la tecnologia mòbil, la intel·ligència artificial, el consumidor digital o la quarta revolució industrial.
El Mobile World Congress, organitzat per la GSMA en col·laboració amb Fira de Barcelona, té un impacte econòmic sobre la ciutat i el seu entorn de 471 milions d’euros i ha generat 13.000 llocs de treball temporals.
Coincidint amb el MWC, ha tingut lloc al recinte de Montjuïc la cinquena convocatòria del 4 Years From Now (4YFN), dedicat a l’emprenedoria en tecnologies mòbils, i la segona edició del Youth Mobile Festival (YoMo), que impulsen la GSMA i la Mobile World Capital Barcelona i que s’ha ubicat a La Farga de l’Hospitalet.
Barcelona, març de 2018