Cruise Ship Interiors Expo Europe debuta a Fira de Barcelona

Els dies 4 i 5 de desembre, l’esdeveniment dedicat al disseny interior i condicionament naval celebra la seva primera edició europea després de l’èxit de l’edició nord-americana, que va tenir lloc al juny a Miami. Amb més de 160 expositors, Cruise Ship Interiors Expo Europe compta amb destacades empreses i un programa congressual que aborda aspectes com les noves tendències en disseny, els materials més innovadors i la sostenibilitat.

Cruise Ship Interiors Expo Europe desembarca al recinte de Gran Via per a mostrar les últimes tendències a la indústria del disseny interior i condicionament d’embarcacions de grandària mitjana i gran. Amb una àrea expositiva que cobreix la il·luminació, el revestiment de sòls i l’ús de teixit i vidre als vaixells, l’esdeveniment compta amb empreses de més de 39 països, entre les quals 47 companyies navilieres, i un ampli programa congressual.

En relació al disseny, es presenten solucions per a optimitzar la distribució de l’espai, les textures i gammes cromàtiques en voga i els materials més resistents. D’altra banda, diferents ponències posen el focus en la sostenibilitat com a factor clau per al sector. Entre altres reptes, plantegen com minimitzar la generació de residus durant la fabricació de les embarcacions i de quina manera allargar la vida útil dels seus components.

Barcelona, novembre de 2019