Congrés mundial sobre les aplicacions de l’Internet de les Coses

El Congrés Mundial de Solucions de l’Internet de les Coses – IoTSWC per les seves sigles en anglès – presenta en la seva segona edició les últimes tecnologies d’aquest sector aplicades a la indústria. Se celebra del 25 al 27 d’octubre al recinte de Gran Via i reuneix experts de tot el món.
Amb la presència de 170 empreses, l’esdeveniment mostra com l’ús de l’internet industrial està transformant radicalment la indústria tal com la coneixem i els beneficis que aquesta tecnologia aporta a les empreses per millorar la seva productivitat i qualitat dels seus productes.
A més de l’àrea d’exposició, destaca el seu programa congressual amb la participació de 200 ponents en el qual debatran sobre alguns dels reptes del sector com la integració de la tecnologia IoT i totes les seves possibles aplicacions: mobilitat intel·ligent i ús d’avions no tripulats, eficiència energètica i energies renovables o plataformes arquitectòniques intel·ligents.
IoT Solucions World Congress està organitzat per Fira de Barcelona en col·laboració amb l’Industrial Internet Consortium, principal associació del sector.
Octubre de 2016