Barcelona es vesteix de moda vaquera

Els líders internacionals de la indústria tèxtil texana es donen cita els dies 21 i 22 de maig a Denim by Première Vision, el saló més important del món en la seva especialitat. Té lloc per primera vegada a Barcelona i presenta tendències, tecnologies i acabats en peces denim, el teixit estrella de la moda casual i bàsic a qualsevol armari.

El certamen, que deixa París i es trasllada al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, celebra la seva primera edició barcelonina amb l’oferta de 100 empreses de 20 països sis d’elles són espanyoles), fet que suposa un increment del 5% en nombre d’expositors. A més, amb el canvi d’emplaçament, els organitzadors esperen rebre 3.000 visitants, el 72% internacional.

Durant dos dies, Denim by Première Vision mostra les novetats de la indústria tèxtil texana a confeccionistes, dissenyadors i representants de grans marques de texans que preparen les seves col·leccions per a la temporada tardor- hivern 2015-2016. També compta amb nombroses activitats com exposicions, desfilades i espais informatius i de networking.
El saló, organitzat per Première Vision, és professional i celebra dues edicions a l’any, al maig i al novembre.

Barcelona, maig de 2014